Eikenhof Nederwetten

Nuenen, Gerwen en Nederwetten - Nederwetten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Natuurlijk! Wonen in Nederwetten
Wonen in een gloednieuwe, moderne woning in een gezellige, dorpse setting? En in een natuur-rijke, groene omgeving aan de oever van de snelstromende Dommel? Dat is wonen in Nederwetten, de kleinste kern van de gemeente Nuenen! Met als extra voordeel: Eindhoven - met alle voorzieningen en mogelijkheden van de grote stad – ligt op fietsafstand. Zo geniet je in De Eikenhof van het beste van twee werelden. Dus … wonen in Nederwetten, natuurlijk!

Aanbod
Met een dorpse uitstraling en anderzijds een eigentijdse, moderne aanblik, prachtig gelegen in het groen! Zo laat nieuwbouwproject De Eikenhof zich het best omschrijven. In het nieuwbouwproject komen 31 nieuwe, luxueuze woningen op het terrein tussen Eikelkampen, Hoekstraat en Willem Sengershof. Daarvan komen er nu 17 in verkoop.

Je kunt in de Eikenhof kiezen uit:

8 rijwoningen (in twee blokken van elk 4 woningen)
6 tweekappers, waarvan 2 met dwarskap
2 vrijstaand geschakelde woningen (levensloopbestendig)
1 vrijstaande woning

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.eikenhofnederwetten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eikenhof Nederwetten
Woningen
17 van 17 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Aanmelden